Life goes on...

jadu . . . jag är inte så bra på det här med bloggande, INAKTIV!
denna sommar har varit för lång, och den är inte slut! Ute regnar det men här inne är det varmt och mysigt, jag funderar på att dricka te. Jag väntar på underbaraste josse nu, imorgon kommer sara hit till njurunda. Då blir det trevligt! 2 underbara människor och jag, det blir bra det. jag fyndade när jag var i stockholm, cheepmonday för 200. det är great!

Lillkatten är ju hemma nu, han har blivit kompis med pysen :) det tycker jag är bra lalalala. . .
han heter Zaptos "Zappe". äeej men puss

xoxo Anna

Stockholm...

well, hej... det var ett tag sen. Jag vet
     Förlåt!
     Jag har haft en hel del saker för mig, eller nä, egentligen inte. Jag har bara inte känt för att skriva ner något av det jag har funderat på.. Men ja, jag vet inte riktigt om jag vill skriva ner det nu heller. Det är inget jag vill prata om på en blogg. Där alla människor i världe kan läsa och misstolka. Det är alldeles för känsligt och betyder för mycket. Inga missförstånd behövs. det är jobbigt endå.

Nu ska jag sluta klaga på mitt egentligen skitbra liv och berätta för er om min underbara lilla semester till stockholm. Jag, Anna och Pappa har varit borta sedan tisdag förmiddag och vi kom nyss hem. Det har varit en sådan kul resa. Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans bara "vi". Jag har saknat det. men inte insett hhur mycket förrän nu...
     Väldigt mycket.
     Vi har flytit runt utan att egentligen ha något bestämt, handlat lite och bara varit. Eller ja, vi var ju på gröna lund också... Det var också kul, men jag tröttnade snabbt på alla karuseller. Eler ja, insane var väldigt kul men kön var lång. Men men. Dett har varit en mycket rolig och trevlig resa.

Snart ska vi åka och hämta hem min nya katt. Solero blev påkörd när pappa var borta och vi ska nu köpa en ny.
     En liten lurvig gul sak.
     Pysens kusin.
     Jag hoppas vekligen verkligen att det inte kommer hända igen. Jag vill inte tappa en till katt. Vi ska åka alldeles snart, pappa ska bara komma hem från affären.

Nä nu okar jag inte skriva mer, jag vill göra nåt men jag orkar inte ringa någon. Jag önskar att någon bara kunde komma förbi lite spontant. Det skulle göra min dag..

Jag har ett bra liv. JAG har ett bra liv Jag HAR ett bra liv...

XO, Josefina

RSS 2.0