Good evening

god kväll alla läsare! hopppas att er dag varit bra, det har min. Jag vaknade hos Bella efter att ha varit där på dresscode-middag igår. Sedan tog vi Bellas moppe till dyket och låg där i två timmar och solade och snackade skit (: Sedan var det dags för mig att åka upp till Kovland och här är jag nu. På väg upp hit hann jag köpa mig en ny bikini... bara satt ni vet liksom ;)

Hehe, jag ska sola gärnet nu i helgen. I år ska jag fan bli brun. Som en trädstamm. Haha, fan att jag ska!

Dessutom har hannah avslöjat sin dresscode: Sofistikerat. Typ stora solhattar och långa handskar. Detta kan li lite klurigt av två anledningar...
1. Jag vet inte vad jag ska klä mig i...
2. Även om jag kommer på vad jag vill ha på mig, har jag inga pengar! ;(
Well, jag löser det på något sätt, hoppas jag. Annars tänker jag göra tvårt emor Hannys dresscode och komma i jätte korta kläder!

Nä, nu måste jag snart ta mig ut till min ponny. Vi ska ner och hoppa hinder ;)

Ha det bra alla läsare!

XO, Josefina

Long time no see my friends

Hur firade ni midsommar? Well jag spenderade min midsommarhelg tillsammans med mina kära vvänner Bella och Hannah, det var väldigt mysigt. Att vi dessutom var i Hannahs stuga höjde definitivt mysfaktorn några steg (: Vi kollade på ganla kort från vår tid på lågstadiet och vi bastade. Så spenderade jag min midsommar. Till och med utan midsommarstång. Men jag överlevde och hade en trevlig dag.

Känner ni någonsin att ni tappar bort er själva och er självkänsla... Det kände jag idag. Min självkärlek dog. Och jag blev på skitdåligt humör. Men nu är det bra igen...

Japp, jag ska gå och fika med min lilla familj nu jag. Hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll...

XO, Josefina


lördag

hellow,
idag åt jag till och med bra! jag åt fruckost och lunch och nu har jag ätit jordgubbar:)

hade det jätte trevligt igår:) var hos linnea, sov där, kom hem för ca 3 timmar sedan. Saknar alla kovland och bergsåker människor!
Åker till kovland på måndag.En annan sak! ganska tragiskt, jag saknar min klass. har varit utan dom i en vecka och jag tror nästan att jag bryter ihop!

ja . . . mår allmännt dåligt hur nu det kan komma sig! jag saknar amanda, hoippas att bror ska få sin son snart :) jag saknar honom,nina och tim,
skulle ha grillat med johanna josse och storken idag. Mem dom skulle bort så det blev inget.lite onöding fakta. Jag saknar mamma! och min syster, sara
och fanny ! jag saknar alla !
men nu ska jag kolla lite på manga och deppa kanske ta lite glass vi får se

xoxo Anna


Imorgon blir det spännande!

Hej mina vänner och ovänner! Hoppas att er dag varit bra, min har varit strålande, det enda som skulle ha kunnat gjort den bättre skulle ha varit om Amanda inte hade behövt jobba. Men så är det för er alla seriösa människor med sommarjobb... Hrm, japp.

Imorrn ska ajg spela fotboll, hur knäppt låter inte det? Fotboll, jag. Well, det kommer nog bli kul. Eller, jag hoppas det i alla fall.

God, I'm tired...

Nu måste jag gå och lägga mig. Annars svimmar jag...

Sov gott! XO, Josefina

Jane Eyre

Hejsan sötnosar där ute! Hur är det med er ikväll?

Med mig är det bara bra, jag har spenderat min dag med att träna, ta en snabbfika med Hannah och Julia, Rida, Kollat på Twilight och pokémon och så har jag läst, Jane Eyre. Det är en väldigt fin bok med mycket känsla och kärlek, men jag förstår inte vad Janes problem är. Hon hade det underbart och skulle precis gifta sig med Edward Rochester (det ät nånting med namnet Edward) och allt var lyckligt, men när det visar sig att Edward redan har en fru som är sinnessjuk och inte kan fungera i det vanliga samhället så är det något som blir fel i Janes huvud. Trots att hon älskar Edward över allt annat och han henne så lämnar hon honom utan att ens säga farväl. Jag förstår inte riktigt vad hennes problem är! Men det får jag väl reda på när jag läst ut boken  antar jag.

Är det någon av er som läser som har ett boktips till mig? Jag har snart läst ut allt jag har hemma.

Well, jag måste å och duscha nu, jag ska upp imorgon.
 
Vi hörs :*

XO, Josefina

Changeling

Hejsan allihopa, hoppas att ni hade en trevlig skolavslutning igår, det hade jag. Jag är dock lite upprörd. Vi såg en film igår kväll som var mycket mycket obehaglig...

Vi såg på changeling, med Angelina Jolie och hela filmen var är baserad på en sann historia så jag var tvungen att googla hennes namn när jag kom hem. Då kom det fram att det var sant. Allt som hände henne på riktigt var sant. Jag Amanda och Hannah bara satt där framför teven och gapade. Det var så taskigt och orättvist allt som hände. Usch. När jag sedan skulle åka hem från Amanda var jag rädd, riktigt mörkrädd.
   Den här filmen var bland de hemskaste jag sett, och det var inte ens en rysare, det var ett thriller-drama.
   Vad skulle man göra om man var tvungen att jobba över en dag och när man kom hem var ens lilla son borta. Helt borta, spårlöst försvunnen. Hur skulle man sedan reagera på att polisen dumförklarar en när de "ger" en en liten pojke och säger att det är sonen. Hur reagerar man då när man själv vet att det inte är ens som som står framför utan en helt okänd pojke.
   Jag är glad att jag inte har småbarn. Då skulle jag inte våga gå till jobbet på att bra tag...

Jaja, nu ska jag försöka få tag på någon att spendera min dag med.

XO, Josefina


Stan i skyhigh heels

hello, idag har jag varit på stan och premiärgått mina nya darlings!

Jag har måttligt ont i fötterna nu såhär i efterhand, men det var värt det! De är så fina.

Efter staden gick jag och tränade, spinning.. Det var det absolut jobbigaste spinningpasset ever. Jag skakade i 20 minuter efteråt! Men nu känns det skitbra så jag ska bara äta min mat och sedan susa iväg till Hannah där jag ska sova ikväll. 

Ha en trevlig skolavslutning/student imorrn alla läsare! 

XO, Josefina  

Sista dagen i nian

Godmorgon!

Idag är det den absolut sista dagen någnsin i mitt liv som jag går i nian. Skolavslutningen är imorgon, det ska bli så skönt! Hehe, då komemr vi till det härliga med idag... Vi har ingen skola, det regnar och då skulle vi vara hemma. Hur soft kändes inte det!?

Igår var jag och hoppade med mitt lilla ponnyskräp, söt sak det där ;) Jag ramlade inte av, det var ovanligt. Men vi kraschade in i ett hinder en gång. Annars vard et en mittemellanträning. Inte superbra men inte dålig.

Jaja, nus ka jag snart åka till Njurunda och hämta mina saker, sedan blir det stan!

ha en bra dag!

XO, Josefina

At the end of the world, or the last thing I see...

Det är hemska hur sur och bitchig jag blir när jag inte äter. Det är inte sant. Idag när jag hade varit och tränat och skulle åka buss hem trodde jag att jag skulle mörda alla på hela bussen. Jag kände bara hur det kröp i kroppen på mig. Alla hade gjort nåt fel (även fast de inte hade det) och jag var så sur! Som vanligt hällde jag ut mitt dåliga humör över någon som inte alls förtjänade det. Så känner ni att ni har lite sympati att slänga iväg, kasta det på Hannah, det var hon som fick allt över sig idag. Stackarn. 
   Det allra fula är att nu, när jag har ätit och sitter inne när det är torrt och varmt, ja då är jag inte ett dugg sur eller arg. Jag måste börja bära på en påse nötter (:

Idag har vi varit i skolan för sista gången (alltså varit som i haft "lektioner"). Det känns otroligt bra att få komma bort från Nivrenaskolan och all skit den innefattar. Men samtidigt får jag sådan separationsångest! Det började igår när vi såg på systrar i Jeans och nu kan jag inte släppa det. Men de klarar det på film, då måste väl vi också klarar det, right? 

Bara därför kommer jag ha det bästa sommarlovet någonsin, jag ska uintensivumgås med alla jag älskar och låtsas som om det aldrig ska ta slut. När det faktiskt tar slut, ja då har jag ingen aning om vad jag tar mig till. Vi får väl vänta och se!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt pokémon, sen ska jag laga mat och sedan ska jag ut till min ponny! Ha en fortsatt trevlig kväll mina läsare Ni är bäst!

XO, Josefina


Kvällsunderhållning!

God kväll!
Hur rolig är inte den här killen?
Jag sitter i min säng med tårar rinnandes ur ögonen! Skratttårar!
HAHA jag dör nu!
Den är verkligen värd att se!


Nu ska jag kolla klart och sedan lägga bort datorn och sova!
XO, Josefina

Snabbt inlägg

Hejsan allihopa som läser den här bloggen! Hur har er dag varit? Min har varit fantastisk! Jag har spenderat hela min dag tillsammans med mina älskade vänner Bella Hannah och Amanda. Vi nhade vår årliga picnic och dessutom badade vi i dyket.

I övrigt så var det vårshow idag på nivrenaskolan, mycket varierande kvalité på bidragen måste jag säga! Några stjärnor och andra gråstenar...

Well, nu ska jag äta min middag och sedan ska vi ta våra moppar och kölra hem till Amanda där det blir te drickande och allmänt mys!

See ya!

XO, Josefina

Grattis Mamma!

Idag har Josefina och Anna varit på stan, de köpte en ny bikini till Josefina och Anna köpte en födesedagspresent till deras mamma. Sedan inhandlade de bak-ingredienser och strössel. Anna och Josefina tog 13.50 bussen hem från stan och började baka medsamma. Eller nä, de gick ut och plockade liljekonvaljer först ^^, 
   Men sedan började födelsedags baket!
 
Ooh, fancy...

Anna och Josefina bakade och bakade tills de trodde att chokladen skulle göra dem galna, men de lyckades hålla sig psykiskt stabila och de producerade finfina cupcakes till sin mamma. Resultatet kommer nu (:



Så vi avslutar detta inlägg med ett stort HURRA för vår älskade underbara mamma!



XO, Anna och Josefina

Vår nya lilla kattunge

Jag presenterar stolt det nyaste tillskottet i min familj för er, Zapdoz, även kallad Zappe. Han bor just nu ute på Nyhamn och vi kan hämta hem honom om 4 veckor! det kommer bli så kul att ha en liten katt i huset! :D
Annars har min kväll varit ganska seg, men skön. Jag har varit hemma och tagit det lugnt, kollat lite på pokémon och bara varit allmännt lat.

Har ni smakat Ben and Jerrys sorbet glass? Det har jag gjort, eller en av dem i alla fall. Jag åt Jamaican me Crazy och den var god, påminnde lite om solero (den tropiska) i smaken. Men jag måste ju säga att deras gräddiga chokladglassar är godare ;)

Hehe, imorrn följer Anna med mig på skolan, det kommer bli kul, men nu ska jag gå och lägga mig!

XO, Josefina


Here comes the shoes


Jag har ju lovat er en bild, så här kommer en. Mycket fina skor som jag är väldigt nöjd med. (:

Whoa! Besöksrekord!

Men hallå! Igår hade vi besöksrekord på den här Bloggen! Jag ville bara uppmärksamma det och säga att det var kul!

Ni får en bild på mina skor imorrn, promise ;)

Ingen bild till er!

Sorry, dels för bristen på bilder och dels för den något ointressanta uppdateringen, men jag hoppas att ni överlever.

Idag har jag varit med Hannah hela dagen lång och vet ni vad vi har gjort? Haha, vi har sett den första pokémon filmen. Den var mycket mycket sorgligare än jag kom ihåg! Hannah och jag satt i hannahs röda soffa och grät, till pokémon. Det kändes en aning patetiskt, men så var det!

Nu är Hannah uppe och gör te och jag passar på att skriva en snabbis. Min pappa tyckte om mina skor han köpt åt mig i alla fall. Det var en relif!

Jaja, nu ska jag kika in på bilddagboken en snabbis, See Ya around cuties  :*

XO, Josefina

Shoes!

Godkväll...

Idag kommer Amanda hem! Eller kom ska jag säga, jag har pratat med henne på telefon och ser verkligen fram emot att träffa henne imorrn på skolan!

Jag Bella och Hannah var på stan idag, det var trevligt och jag hittade ovanligt mycket fint. Synd bara att pengarna inte räcker till. Min pappa bestämde sig i vilket fall för att köpa ett par underbara skor till mig! Från Scorette, ni får en bild senare, jag har ingen sladd till vare sig kameran eller mobilen. Hannah köpte också ett par skor. Ett par hon har spanat på i månader! Blåa med vita sidenband. Mina är svarta, jätte jätte höga klackar och remmar! I love them!

Ja, en annan spännande sak som hänt idag är ju aerobics passet jag och Hannah var på. Man kan ju tycka att jag skulle vara lite bra på att komma ihåg en koreografi med tanke på hur mycket kampsport jag har tränat i mina dar. Men nej då. Inte alls, haha men det var ganska kul. På det pinsamma sättet.

Nu ska jag sova, :*

XO, Josefina!


Matte nationella

Hejsan!

Idag fick vi reda på våra resultat dels i matte och tyska, jag pratar nationella proven nu alltså. Tyskan gick förvånande nog bättre än matten! Och jag fick MVG på tyskan och VG på matten! Jag är så nöjd så! ;)

Well, jag har inte tid att skriva mer nu, jag ska gå ut till stallet :*

XO, Josefina

Intervju i härnösand.

Igår var det intervju och matteprov i Härnösand, det var mycket spännande och alla jag pratade med var trevliga. Det var speciellt en lärare som var extra trevlig. Biologiläraren på härnösands gymnasium så otroligt härlig människa! Han var inte stenseriös och hade humor. Dessutom var han inte gammal och sur.

Hur ska jag då göra med det här?
   Ingen som hellst aning.
   Efter intervjun sa den trevliga läraren att det troligen inte var några som hellst problem för mig att komma in och att det troligen bara var upp till mig att välja. Men jag är så tveksam. Det var mycket jag gillade, men samtidigt är det mycket jag tycker om "hemma" på skvadern... I vilket fall var det en upplevelse att åka dit ;)

Åh, by the way, jag blev intervjuad av radion medans jag var där uppe. Vi får se när det sänds ;) P4 var i alla fall kanalen.

Nu ska jag ta och äta middag, ha en fortsatt trevlig kväll :*

XO, Josefina

RSS 2.0